IT-palvelut

Tarjoamme tietotekniikan lähituki-, etätuki-, ylläpito- ja asiantuntijapalveluita.

Tukipalvelut toteutetaan aina sopimuksen mukaan. Tukipalveluita tarjoavilla työntekijöillämme on syvällinen ymmärrys Windows-ympäristöistä aina Office-ympäristön perusasioista C++-ohjelmointiin saakka. Tarjoamme myös etätukea siten, että asiakaspalvelumme ottaa yhteyttä teidän koneeseenne etänä ja opastaa käyttäjää hänen ongelmassaan.

Ylläpitopalveluiden osalta meillä on vahva osaaminen sekä Windows- että UNIX/Linux-palvelimissa. Osaamisalueeseemme kuuluvat myös Microsoftin SQL Server ja Exchange. Ylläpidämme asiakkaidemme järjestelmiä joko omassa virtuaaliympäristössämme tai asiakkaan omistamassa ympäristössä. Saatavilla on myös jäähdytettyä laitetilaa asiakaspalvelimia varten. Toteutamme asiakaskohtaisesti laitteiden leasing-sopimuksia ja teemme haluttaessa asiakkaan laitehankinnat.

Tarjoamme myös tietoturva- ja varmistuspalveluita tietoturva-analyysistä toteutukseen saakka. Omaamme myös vahvan verkko-osaamisen olipa kyse sitten lähes mistä tahansa markkinoilla olevasta yleisestä laitevalmistajasta. Myös VoIP tekniikka on tuttua asiantuntijoillemme.

Pyrkimyksenämme on tarjota kustannustehokkaat ja kestävät ratkaisut yrityksenne käyttöön. Lue Puzairin ja Volexia Chemicalsin kokemuksista miten olemme onnistuneet.

Pyydä tarjous tai kysy lisää!